MØD KONSULENTERNE

Kate Dahl

Aut. psykolog, Spec. arbejds- og org. psykologi

Kate er uddannet Cand. Psych. fra Københavns Universitet, autoriseret af Dansk Psykolognævn og efteruddannet som specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi. Kate er endvidere akkrediteret Executive Business Coach (Ashridge/CFL), suppleret med en lang række kurser og certificeringer, bl.a. personlighedsprofilen Neo PI-R, 360 graders ledervurdering og MBTI trin I og II. Kate er en særdeles erfaren erhvervspsykolog, der siden 1995 har været beskæftiget med en bred vifte af konsulentopgaver for danske såvel som internationale virksomheder. Hun arbejder som rådgiver og proceskonsulent med fokus på at bistå organisationer med succesfuldt at udvikle og implementere visioner, mål og strategier. Og hun fungerer som coach og rådgiver for ledere og medarbejdere med fokus på stress og andre personlige såvel som professionelle tematikker.

Lær Kate bedre at kende her.

Jógvan Petersen

Aut. psykolog, spec. i arbejds- og organisationspsykologi

Jogvan er uddannet psykolog fra Københavns universitet, autoriseret af Psykolognævnet og efteruddannet som specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi.

Jogvan har tidligere arbejdet både klinisk og med organisatoriske opgaver og har forskellige lederfaringer blandt andet som formand for Dansk Psykolog Forening. Jogvan har været selvstændig siden 1997 hvor han startede Virksomhedspsykologerne. Han har siden været engageret i en lang række konsulentopgaver for mange forskellige virksomheder.

Lær Jógvan bedre at kende her.

VELKOMMEN HOS
VIRKSOMHEDSPSYKOLOGERNE

Indsigt, erfaring og refleksion. Det er tre nøgleord der karakteriserer vores virksomhed. Vores uddannelse, løbende efteruddannelse og mangeårige erfaring giver os gode forudsætninger for at være sparringspartnere i den komplekse virkelighed virksomheder lever i i dag. Vi har rådgivet private og offentlige virksomheder siden 1997 og har dermed erfaring med mange forskellige virksomhedstyper og –kulturer. Vi er derfor meget åbne overfor forskellige måder at forstå verden på og handle på i det organisatoriske rum. Vi arbejder ikke med standardkoncepter, men udvikler vores konsulentydelser til den enkelte virksomheds behov. Vi søger at finde de optimale balancer mellem virksomheden mål og de ledere og medarbejdere, der udgør virksomhedens kultur. Som du kan se på vores logo, kan vi lide at se tingene fra andre synsvinkler, og vi kan lide at give et nyt og anderledes input til vores kunder.

Vi lægger vægt på, at vores indsats kommer til at virke i praksis og skaber værdi for både virksomhed og medarbejdere. Det er derfor vigtigt for os, at de konsulentydelser, vi leverer, sætter sig aftryk i hverdagen, også efter vi ikke længere er inde i virksomheden.

Du kan se nogle af vores ydelser her på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at kontakte os. Det er i praksis den bedste metode til at finde ud af, hvem vi er.

KONTAKT OS

Vi har bl.a. løst opgaver for: