ANSÆTTELSE AF NYE LEDERE OG MEDARBEJDERE

Ansættelse af medarbejdere - Virksomhedspsykologerne

Ansættelse af den rigtige medarbejder er helt essentielt for en virksomheds arbejdsglæde og effektivitet. Når det ikke lykkes er det omvendt forbundet med store økonomiske og menneskelige omkostninger. Virksomhedspsykologerne har gennem mange år hjulpet både private og offentlige virksomheder med ansættelse af nye medarbejdere. Enten i form af samlede rekrutteringsforløb eller personvurderinger som et led i ansættelsesproceduren.

Vi har erfaring fra mange brancher i både privat og offentligt regi, og med et bredt udsnit af stillingstyper, især ledere, funktionærer, salgskonsulenter, specialister, direktører og andre nøglepersoner.

Rekruttering

I et samlet rekrutteringsforløb vil processen foregå i et tæt samarbejde med virksomheden. Vi lægger vægt på, at den person der ansættes, passer ind i virksomheden og vil være i stand til styrke både kompetencer og samarbejdet. Forløbet vil bl.a. indeholde, at vi udarbejder en kompetenceprofil og stillingsannonce sammen med virksomheden. Vi modtager ansøgninger og udvælger relevante kandidater til samtale. Herefter gennemfører vi grundige strukturerede psykologiske interview, evt. suppleret med test og tager referencer. Vi giver en mundtlig og kortfattet skriftlig vurdering af egnede kandidater til brug for virksomhedens endelige beslutning.

Som et kvalificerende led i virksomhedens egen ansættelsesproces gennemfører vi personlighedstest og grundigt strukturerede interviews med udvalgte kandidater. Kontakt os for at få mere information om hvad vi kan tilbyde i forbindelse med ansættelser.

KONTAKT OS